Купівля-продаж балансів (штб) на Прозоро-Продажі

Баланси (штб) — верхівка дерев, яка не використовується при створенні пиломатеріалів в зв’язку зі своєю непридатністю для цього технологічного процесу. За своєю суттю ці частини є виробничими відходами, які утворюються в процесі створення ділової деревини. Їх покупка обходиться набагато дешевше, ніж покупка деревини для пиломатеріалів. Ця частина дерева активно застосовується в процесі створення сировини для паперово-целюлозного виробництва і при виготовленні ДСП і ДВП.

Великі лісові господарства зобов’язані продавати чверть своєї продукції через систему Прозоро-Продажі. Під «великими» в даному випадку маються на увазі компанії, обсяг прибутку яких перевищує 10 мільйонів гривень на рік. Ця вимога закріплена в постанові Кабінету Міністрів України № 1178. Міра розроблена з метою усунення корупційних схем, системи «відкатів», а також штучного завищення або заниження цін. Вона реалізується завдяки відкритій системі інтернет-аукціонів. Обмежень щодо участі в аукціоні немає. Головне — надати потрібну документацію. Принцип відкритості аукціонів забезпечується за рахунок вільного доступу до даних про організатора торгів, ціни, ставках, а також про їх учасників. Вивчити всю необхідну інформацію і скористатися їй можна на сайті: sale.ueex.com.ua. Помімо балансів (штб) через систему Прозоро-Продажі проходить весь набір продукції деревообробних підприємств.

Купити баланси (штб) на Прозоро-Продажі

Щоб взяти участь в аукціоні на покупку балансів (штб) приватна особа, компанія-резидент України або приватні іноземні комерційні фірми повинні пройти процес реєстрації на сайті https://sale.ueex.com.ua/news/balansy-shtb-na-vidkrytyh -aukcionah-prozorro-sale. Після цього буде потрібно внести дані про документи в особистому кабінеті. Це відкриє доступ до торгів. Залишиться тільки:

  • 1. Знайти необхідну продукцію за допомогою пошукової форми;
  • 2. Зробити ставку (якщо потрібно — надалі підвищити її);
  • 3. Якщо ставка виявилася виграшною — укласти договір з виробником і оплатити необхідну суму.

Після цього залишиться тільки обговорити питання доставки вантажу до підприємства або будівельного майданчика. Участь в таких аукціонах дозволяє споживачу (в тому числі і кінцевому) отримувати якісну продукцію за цінами, вільним від махінацій і посередників. Це дозволить покупцеві продукції від виробника знизити вартість своєї продукції і збільшити свою конкурентоспроможність на ринку, як внутрішньому, так і зовнішньому. Незважаючи на аукціонний спосіб виявлення вартості товару з кроком в 1% від початкової, ця система дозволяє отримувати продукцію за цінами, нижче ринкових. Виробник позбавлений необхідності в покритті витрат на залучення клієнтів, проведення рекламних акцій, маркетингових досліджень і збільшення відділу продажів. Це плідно позначається не тільки на ціновій політиці, а й створення міцних партнерських відносин за умови, що продукція виявляється належної якості.

Продати баланси (штб) на Прозоро-Продажі

Щоб здійснити продаж своєї продукції на онлайн-аукціонах Прозоро-Продажі необхідно також зареєструватися на сайті з наданням документів. Після цього — створити лот, вказати його технічні та якісні характеристики, призначити початкову вартість і термін проведення аукціону. До призначеного терміну — залишиться тільки укласти договір з переможцем, отримати належну суму і домовитися про час збирання врожаю. Це дозволяє легко відкривати перед компанією-виробником додаткові ринки збуту і благотворно позначається на зростанні і розвитку.

Об авторе

mediaosvita